Elektriker i København, Frederiksberg & omegn

Din dygtige håndværker i hovedstaden – el-installationer & belysning

Specialist i belysning

El-installation

Privat og erhverv

Har du brug for en aut. elektriker?

ATJ Energi klarer dine el-installationer, hvad enten du er privatperson eller erhvervsdrivende. Vi er også eksperter i belysning både hvad angår energioptimering og de æstetiske aspekter af lyssætning til forskellige formål. Lad ATJ Energi være din elektriker i København! 

  • Renovering af el
  • Installation og udskiftning af HPFI-afbrydere
  • Diverse elektrikeropgaver

Kontakt os på 42 42 43 32, hvis du skal bruge en elektriker København, Frederiksberg & omegn

Grundig elektrikervirksomhed for private og erhverv

ATJ Energi er en ung virksomhed fra Brøndby i Storkøbenhavn, der blev etableret i 2010. På trods af den unge alder er virksomheden grundlagt på stor ekspertise og erfaring.

Anders T Johansen som er mester ejer en livslang fascination af lys. Både har selve lyskilden og hvordan den fungerer teknisk optaget ham – men også de rent æstetiske aspekter har han altid interesseret sig for, nemlig hvordan belysning foregår som virkemiddel, når der skal hygges, når der skal skabes en stemning i butikken eller når det gælder effektivisering af medarbejderne i din virksomhed.

Derfor stod det klart allerede fra folkeskolen, at Anders skulle være håndværker indenfor el-faget. 

I dag har han eget firma, der servicerer kunder i hele hovedstadsområdet. Anders laver el-installationer for private og erhverv rundt i byen. Det er private, der går op i deres hjem – og fx kontorer og butikker, der bruger lyssætning, som et virkemiddel til at få mere effektive medarbejdere, en bedre stemning i butikken og mere salg af butikkens kollektioner.

Vores specialister har lysmentor 

Anders T Johansen har specialiseret sig i lys under sin uddannelse som elektriker, men han har også en mentor. Det er Jimmy Lindströmfra Light Supply, der har over 30 års erfaring i lyssætning på alt fra kirker til stadions, messer og butikker.

"Jeg er langt fra autodidakt og jeg lærer stadig. Planen er, at flere i København skal få glæde af en dygtig håndværker, der både laver nogle holdbare elinstallationer, ved, hvordan du sparer på strømmen og skåner miljøet – og hvordan du sætter en scene via belysning"  siger Anders T Johansen.

Københavner-håndværker satser på pålidelighed

For Anders T Johansen og ATJ Energi er en aftale en aftale. Det bygger han sin virksomhed på.

"Kunder skal mærke, at vi kommer som aftalt, at opgaven er færdig til planlagt tid og at prisen ikke skrider. Det er forudsætningen for, at folk anbefaler vores arbejde til venner, bekendte og kolleger" siger Anders T Johansen.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud på belysning og elektrikerarbejde Vi vender tilbage hurtigst muligt.

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.