Belysning/opsætning af lamper

Din specialist i lys og lamper

El-installation

Ekspert i belysning

Service og kvalitet i fokus

Eksperter i belysning

Hos ATJ Energi koncentrerer vi os meget omkring belysning. Vores store erfaring med lys betyder, at vi er helt fremme i skoene vedrørende udviklingen af belysningsartikler. Vi sikrer os, at vi har nogle af de bedste produkter, som vil leve op til strenge krav og kriterier. Vi sikrer dig den bedst mulige belysning til den bedst mulige pris. Vi kan tilbyde:

  • Led
  • lysstyring
  • Intallation af lamper
  • Forhandling af lamper mm.
  • Lysdesign

Kontakt os på 42 42 43 32, hvis du skal bruge en ekspert i belysning opsætning af lamper.

Samarbejde med eksperter

Vi samarbejder tæt med LightSupply som bl.a. er dansk agent for INSTA samt mangle flere. Derudover er vi blevet konkurrencedygtige mod thorn, glamox, philips og andre, ved at vi bruger en italiensk producent - Metalmek. De levere flotte armaturer i høj kvalitet og med gode og anerkendte komponenter så vi altid kan tilbyde det bedste produkt til en bedste pris.

Lysstyring

Vi kan hjælpe med al form for styring af lys, porte, garagedøre og meget andet, ved at bruge vores produkter fra Teleco. Teleco producerer alle former for styring af lys. Vi kan med deres produkter styre DALI-komponenter, 1-10V, LED på 12/24VDC, LED 350-700mA samt alle former for glødepærer. Og ikke nok med vi har helt styr på dæmpning som bare virker, så gør vi det hele trådløst. Vi har endnu ikke oplevet at vi har måtte give op - vi har kunnet dæmpe ALT.

LED

Led er meget oppe i tiden er fremtidens lys. Det bedste man kan gøre er at anskaffe sig et nye armatur frem for kun at udskifte lyskilden. Dette vil i sidste ende give det bedste resultat. Det betyder at man får et armatur der er designet til selve lyskilden og derfor har de mest optimale forhold til at få lyset ud af armaturet. 

Hvis man kun ønsker at udskifte selve lyskilden anvender man "retro-fit" lyskilder. Her har vi koncentreret os meget om at få lyskilder der minder mest muligt om de snart udgående glødepærer. Her er vi helt fremme og har masse af muligheder til en hver given placering. Vi tilbyder lyskilder af højeste kvalitet men kan også, på kundens foranledning, finde billigere lyskilder men derved også ringere kvalitet - det er op til kunden selv.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på belysning og installation af lamper. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.