Varmepumper

Skal du have udskiftet eller installeret nye varmepumper, kan vi tilbyde en samlet løsning.

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Varmepumper

Levering & Montering af varmepumper

Går du med tanker om installation af en ny varmepumpe til din bolig, kan vi levere en samlet løsning. ATJ Energi er både leverandør og montør af varmepumper. Luft-til-luft varmepumper er en effektiv metode til boligopvarmning, og vi hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig.

Hos ATJ Energi får du en elektriker, som er specialiseret i montering og installation af varmepumper. Vi tilbyder derfor kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis du ønsker at høre om mulighederne for at varme din bolig op med luft-til-luft varmepumper. Opvarmning med varmepumper er yderst effektivt og er ligeledes yderst energibesparende.

Hos ATJ Energi kan vi tilbyde en samlet løsning, hvor vi både;

 • Leverer
 • Monterer
 • Udfører den påkrævede el-installation

Vi tilbyder ligeså serviceaftaler, hvor vi vedligeholder og fejlsøger på din varmepumpe efter behov.

Montering og installation af luft-til-luft varmepumper er ikke inkluderet i Energistyrelsens energitilskud.

Leverandør af luft-til-luft varmepumper

Ved opvarmning med luft-til-luft varmepumper, udvindes varmeenergien fra den udendørs luft til opvarmning af boligen. Varmen leveres til ejendommen direkte gennem en blæser på ydersiden af facaden, hvilket betyder at der derfor ikke skal anlægges radiatorer eller gulvvarme. Ydermere er større udgravninger af din grund ikke nødvendige for at installere varmepumper. Dette gør især luft-til-luft varmepumper egnede til opvarmning af tilbygninger og sommerhuse.

Installation af luft-til-luft varmepumper kræver certificering og kompetencer, som vi besidder hos ATJ Energi. Dette sikrer korrekt håndtering og rådgivning, når du får installeret varmepumpe i din bolig. Da vi kan stå for både at montere og levere varmepumpen, kan vi sørge for, at du får leveret netop den model, som passer til din bolig.

Brug din varmepumpe som aircondition

Vidste du at en luft-til-luft varmepumpe også kan bruges som aircondition? Det ligger måske i ordet at anlæggets primære funktion er at opvarme, men varmepumperne kan i de fleste tilfælde også bruges som aircondition i sommerens varme måneder. Ligeså fås nogle varmepumper også med affugtnings-funktioner.

Bredt udvalg af mærker og modeller

Hos ATJ Energi leverer og monterer vi mange forskellige typer af varmepumper af forskellige mærker og modeller. Kort sagt, så kan vi levere varmepumper til ethvert behov. Vi leverer blandt andet varmepumper fra:

 • Midea
 • Gree
 • Altech
 • Daikin
 • Panasonic

Vi leverer varmepumper fra 4500,- (plus moms).

Kontakt os her

Skal vi stå for at installere luft til luft varmepumpe i din bolig, er du velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål til placering, støj og lignende, besvarer vi dem gerne. Vi vender hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

 • 30 års erfaring

 • Høj kvalitet

 • God service

 • Rimelige priser

 • Korrekt rådgivning fra start