Varmepumpe Montering

Uanset om du skal have en ny varmepumpe montering eller udskifte den gamle, tilbyder vi en komplet løsning.

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Varmepumper

væghængt varmepumpe

Varmepumpe montering fra A-Z

Går du med tanker om montering af en ny varmepumpe til din bolig, tilbyder vi en komplet løsning hos ATJ Energi. Vi står klar til at håndtere både leveringen og monteringen af varmepumper. Luft til luft varmepumper er en effektiv metode til opvarmning af boliger, og vi hjælper gerne med at finde den perfekte løsning til dig.

Hos ATJ Energi får du en elektriker, som er specialiseret i varmepumpe montering og installation. Hvis du er klar til at skifte til en luft til luft varmepumpe, eller hvis du er nysgerrig på, om det er den rette løsning for dig, er ATJ Energi det helt rigtige sted for kompetent rådgivning. Opvarmning og nedkøling med varmepumper er yderst effektivt, og du opnår derudover betydelige energibesparelser.

Hos ATJ Energi kan vi tilbyde en samlet løsning, hvor vi både;

  • Leverer
  • Monterer
  • Udfører den påkrævede el-installation

*Luft-til-luft varmepumpe montering er ikke inkluderet i Energistyrelsens energitilskud.

Leverandør af luft-til-luft varmepumper

Luft til luft varmepumper fungerer ved at overføre varme fra udendørs luften ind i dit hjem for at skabe varme. Om sommeren kan processen vendes for at fungere som aircondition, der køler boligen. Dette system er utroligt energieffektivt, da det udnytter den eksisterende lufttemperatur, i stedet for at generere varme gennem forbrænding af fossile brændstoffer. Det gør luft til luft varmepumper til en miljøvenlig løsning, der kan reducere energiomkostninger markant. De er desuden kendt for deres alsidighed, da de kan installeres i stort set alle typer af hjem og kræver minimal vedligeholdelse.

Luft-til-luft varmepumpe montering kræver certificering og kompetencer, som vi besidder hos ATJ Energi. Dette sikrer korrekt håndtering og rådgivning, når du får installeret varmepumpe i din bolig. Da vi kan stå for både at montere og levere varmepumpen, kan vi sørge for, at du får leveret netop den model, som passer til din bolig.

Brug din varmepumpe som aircondition

Vidste du at en luft-til-luft varmepumpe også kan bruges som aircondition? Det ligger måske i ordet, at anlæggets primære funktion er at opvarme, men varmepumperne kan i de fleste tilfælde også bruges som aircondition i sommerens varme måneder. Ligeledes fås nogle varmepumper modeller også med en affugtnings-funktion.

Luft-til-luft varmepumper fra Daikin

Hos ATJ Energi leverer og monterer vi mange forskellige typer af varmepumper af forskellige mærker og modeller. Kort sagt, så kan vi levere varmepumper til ethvert behov.

Daikin er en af vores foretrukne leverandører af luft-til-luft varmepumper. Vi tilbyder varmepumpe montering af både den klassiske væghængte varmepumpe, ligesom vi også er leveringsdygtige i eksempelvis Daikins gulvmodel.

Gulvmodellen er et oplagt valg, hvis man for eksempel ikke har vægpladsen til at få hængt en varmepumpe op, eller hvis man ønsker en varmepumpe, der minder om en traditionel radiator – både i funktion og udseende.

Få et skræddersyet tilbud på luft-til-luft varmepumpe montering

Er du klar til at optimere din bolig med en effektiv luft-til-luft varmepumpe? Så kontakt os i dag på 42 42 43 32, send en mail på kontakt@atj-energi.dk eller gør brug af vores kontaktformular. Vores team af eksperter i varmepumpe montering står klar til at guide dig gennem hele processen, fra valg af den perfekte placering til rådgivning om støjniveauer. Vi vender hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start