Elektriker i Brøndby, Glostrup og København

Hos ATJ Energi tilbyder vi professionelt elektrikerarbejde i private boliger 

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Elektriker

Elektriker i Brøndby udfører el-reparation hos virksomhed

El service og vedligeholdelse udført af eksperter

Vi hjælper både private og erhvervskunder med deres el-projekter. Vores elektrikere udfører en bred vifte af opgaver inden for service, reparation og vedligeholdelse af el-installationer.

Vi sætter os grundigt ind i hver enkelt opgave for at levere den løsning, der bedst imødekommer dine behov. Med vores professionelle service sikrer vi, at dine opgaver med os som elektriker fungerer optimalt og sikkert hver gang.

Vi tilbyder kvalitetsløsninger inden for:

Vi tilbyder effektive løsninger på enhver el-relateret udfordring. Med os som din elektriker er du sikret korrekt rådgivning og en løsning.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en elektriker, kan du udfylde vores kontaktformular. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Kompetent og pålidelig elektriker

Har du brug for en kompetent og pålidelig elektriker? Hos ATJ Energi har vi stor erfaring med både nye og ældre el-installationer. Når du vælger os, får du en kvalitetssikret og holdbar løsning. Vi sætter dine ønsker i første række og sørger for, at du får den mest optimale løsning.

Med vores omfattende erfaring som autoriserede elektriker sikrer vi, at opgaven løses på bedste vis. Vi leverer løsninger, der matcher dine behov ved at tage en snak om dine krav, inden vi begynder på din opgave. 

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale elektriker

Har du brug for en elektriker til vedligeholdelse eller nye el-installationer? Kontakt ATJ Energi i dag. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver dig et tilbud, der matcher dine behov og ønsker. Du kan kontakte os på telefon 42 42 43 32 eller sende en e-mail til kontakt@atj-energi.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine elektrikeropgaver i Brøndby, Glostrup og København. Med os som din elektriker er du sikret kvalitet og god service.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start