Elektriker

Hos elektrikerfirmaet ATJ Energi kan vi hjælpe med alle el-installationer i private boliger.

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Elektriker

Emhætte i køkken

El service og vedligeholdelse udført af eksperter

Vi udfører en række forskellige former for service, reparation og vedligeholdelse af el-installationer i boliger. Har du brug for at få besigtiget din opgave, gør vi gerne dette, hvor vi udfører en grundig fejlfinding, således vi effektivt kan udbedre fejlen.

Med os som din elektriker får du korrekt rådgivning. Vi ønsker at levere den løsning, som på bedste vis imødekommer dine behov, hvorfor vi grundigt sætter os ind i hver enkelte opgave, som vi løser. Vi tilbyder blandt andet følgende:

En erfaren og alsidig elektriker

Har du brug for at få tilset en eller flere el-installationer, kan vi hjælpe dig. Hos ATJ Energi har vi bredt kendskab til de fleste nyere og ældre el-installationer, hvorfor du er sikret en kompetent elektriker, når du vælger os som din elektriker til at løse opgaven.

Når du vælger os som din elektriker, får du en kvalitetssikret og holdbar løsning. Vi sætter dine ønsker i første række, hvorfor du kan forvente at blive mødt af en elektriker, hvis førsteprioritet er, at du får den mest optimale løsning og god service. Vi beskæftiger flere erfarne og autoriserede elektrikere, som sikrer, at opgaven løses på bedste vis.

Få et uforpligtende tilbud af din lokale elektriker

Har du brug for en elektriker til service eller montering af dine eksisterende el-installationer, er du velkommen til at kontakte os. Ligeledes besvarer vi også gerne eventuelle spørgsmål, som du måtte have, samt kommer med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon, e-mail eller ved at benytte vores kontaktformular. Fra du kontakter os, går der ikke længe før vi vender tilbage med en pris på en professionel løsning, som dækker dine ønsker og behov.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start