Elektriker boligforening

Få en fast serviceaftale med en pålidelig og erfaren elektriker til din boligforening allerede i dag

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Elektriker boligforening

Installation af afbryder

Erfaren elektriker til din boligforening

Når der skal udføres fejlfinding på eksisterende el-installationer, installeres ny belysning, udskiftes en el-tavle eller lignende, så står vi i ATJ Energi klar til at løfte opgaven for dig, hurtigt og effektivt.

Som fast elektriker i en boligforening, leverer vi altid elarbejde i høj kvalitet og med fokus på den gode service. Vi har mange års erfaring i branchen og i særdeleshed som elektriker i en boligforening, hvilket gør os i stand til at tilbyde kompetent rådgivning samt udførsel af diverse el opgaver. Vi tilbyder hjælp til en lang række opgave, blandt andet udfører vi opgaver inden for:

Ovenstående er blot et udpluk af de services vi som oftest udfører. Grundet vores store ekspertise, kan vi hurtigt og effektivt løse næsten alle el-opgaver. Med os på holdet, er derfor du i trygge hænder, når du skal udføres el-tjek, fejlfinding på el-installationer eller noget helt tredje. Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en erfaren elektriker til din boligforening.

Få en serviceaftale

Som boligforening er man nødsaget til at have orden i el-installationerne, og sikre at de altid fungerer optimalt og følger de gældende love og krav til sikkerheden. Vælger du at tegne en serviceaftale får du en fast elektriker til din boligforening, som har styr på sit håndværk og hvor din sikkerhed er i fokus. Vi hjælper jer med alt fra almindelig el service og vedligeholdelse til installation af nye projekter. Med en serviceaftale er du sikret en professionel samarbejdspartner, der altid er til at regne med. Derudover er prisen typisk også lavere, da vi kender ejendommen og derfor hurtigere kan løse diverse opgaver.

Få en skræddersyet serviceaftale på en fast elektriker til din boligforening

I ATJ Energi sikrer vi at jeres boliger altid overholder den gældende lovgivning og at tingene bliver ordnet hurtigt og effektivt. Kontakt os og hør nærmere på telefon 42 42 43 32 eller ved at sende en e-mail på kontakt@atj-energi.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start