Referencer

Her på siden kan se nogle af vores tidligere opgaver

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Referencer

Lysdesign

Lysdesign i Greve

Lys i kældergang og overskuelig tavle

Det er som regel meget mørkt i kældre og det samme gør sig gældende i denne kældergang.

Da der ikke var særligt høj til loftet er det begrænset hvor lamperne kan sidde. Derfor ønskede kunden lampeudtag langs væggen for tilslutning af nogle pendler.
Kunden kom selv med keramikskærmene som fik monteret fatninger og ledninger. Disse glas tillader en del lys i at gennemtrænge og give lys til omgivelserne, samtidig med at der kommer meget lys nedad. De simple lampeskærme passer utroligt godt med den gamle byggestil, da huset er fra slutningen af 1800’tallet

En overskuelig tavle gør at den næste der skal lave noget på den kan finde rundt og skal ikke bruge så meget tid. Det viser også vores grundighed i vores arbejde.

Belysning i brygers

Belysning i bryggers

Kunden her ønskede noget almen belysning i form af 12V downlights samt noget mere specielt belysning over arbejdsbordet i bryggerset.

Der er anvendt 6 stk. downlights 12V i loftet til den almene belysning med tilhørende dæmp. Over bordet blev det til en 1-faset skinne monteret med 5 stk. forskelligt farvet Louis Poulsen Toldbod lamper med forskelligt farvet ledninger. Med skinnen er det meget nemt at ændre placeringen af lamperne og det er muligt at opsætte andre lamper hvis man ønsker det.

Du kan læse mere om belysning her.

Kunstig belysning på badeværelse

Badeværelse belysning

I badeværelset i kælderen skulle der opsættes noget lys.

Da der kun er et mindre kældervindue, er der et stort behov for kunstigt lys. Når det er et badeværelse skal der være nok lys og samtidig den korrekte belysning. Et forsøg med en lille LED strip i loftet over spejlet, viste sig at blive en dårlig løsning. Lyset spredte sig ikke nok og brugeren af spejlet ville skygge for sig selv.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start