Belysning

Hos ATJ Energi kan vi stå for installation af lysanlæg i større industriarealer og belysning af udendørsarealer.

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Belysning

To forskelligformede loftslamper i samme stil over spisebord

Inden- og udendørs belysning

Hvad end der skal installeres belysning i forbindelse med byggeri eller renovering, kan vi hos ATJ Energi stå for at installere funktionel og holdbar belysning både inden- og udendørs. God service er altafgørende for os, og vi går gerne langt for at levere de bedste resultater

Som din elektriker sørger vi for at finde en løsning, som imødekommer dine ønsker og behov. Vi tager højde for selv de mindste detaljer ved installation af belysning. Med flere års erfaring indenfor elarbejde kan vi stå for at montere lysanlæg, både når der skal bygges om, renoveres eller energioptimeres.

Vi kan eksempelvis stå for at anlægge lys ved følgende områder:

  • Veje og stier
  • Fabrikker
  • Lagerbygninger
  • Produktionshaller

Installation af intelligent belysning

Den rette belysning kan være med til at skabe de bedste arbejdsforhold. Hos ATJ Energi har vi kompetencerne til at stå for at installere lysanlæg i din virksomhed på både inden- og udendørs arealer. Vi beskæftiger kvalitetsbevidste og autoriserede elektrikere, hvorfor du kan være sikker på at få leveret en professionel løsning, når vi laver el-installationer i din ejendom.

Vi tilbyder installation af enhver type belysning, og vi kan også stå for at installere intelligente løsninger og LED-lys. Med os som dit elektrikerfirma kan du få netop den løsning, som på bedste vis imødekommer de behov, der måtte være i din virksomhed. Når vi træder til som din elektriker, får du en samarbejdspartner, som vægter din tilfredshed højest.

Kontakt os for et tilbud på projektet

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan installere eller optimere belysning af dine arbejdsarealer, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål og besigtiger opgaven, så vi i fællesskab kan finde en effektiv løsning.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start