Om ATJ Energi

Professionel el-installation for private og erhverv i København & omegn

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Om ATJ Energi

Fejlfinding på el-installationer

Hvem er ATJ Energi?

ATJ Energi er en lokalt forankret virksomhed beliggende i Brøndby, men vi kører gerne til resten af København & omegn.

Vi udfører en lang række elektrikeropgaver, eksempelvis:

Virksomheden er fra 2010 og bygger på mange års ekspertise og stor faglig stolthed. Det betyder at kvaliteten er i top samtidigt med at prisen er fornuftig.

Vi er med fra start til slut som kundens højre hånd. Vi rådgiver i projektfasen og hele vejen til enden, for at få det bedste ud af byggeriet som muligt. Dette gør også vores arbejde lettere og sikre at kunden får lige præcis det de ønsker og som de betaler for. Det betyder i sidste ende at vi får nogle tilfredse kunder. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder. Der er ingen opgaver der er for små og ingen er for store.

Vi går meget op i energien og arbejder derfor meget med belysning og andre metoder for at nedbringe energiniveauet. Vi arbejdet meget med den nyeste LED og INDUKTION teknologi og produkter.

BAGGRUNDEN FOR ATJ ENERGI

ATJ Energi er en ung virksomhed fra Brøndby i Storkøbenhavn, der blev etableret i 2010. På trods af den unge alder er virksomheden grundlagt på stor ekspertise og erfaring.

Anders T Johansen som er mester, ejer en livslang fascination af lys. Både har selve lyskilden og hvordan den fungerer teknisk optaget ham – men også de rent æstetiske aspekter har han altid interesseret sig for, nemlig hvordan belysning foregår som virkemiddel, når der skal hygges, når der skal skabes en stemning i butikken eller når det gælder effektivisering af medarbejderne i din virksomhed.

Derfor stod det klart allerede fra folkeskolen, at Anders skulle være håndværker indenfor el-faget.

I dag har han eget firma, der servicerer kunder i hele hovedstadsområdet. Anders laver el-installationer for private og erhverv rundt i byen. Det er private, der går op i deres hjem – og fx kontorer og butikker, der bruger lyssætning, som et virkemiddel til at få mere effektive medarbejdere, en bedre stemning i butikken og mere salg af butikkens kollektioner.

Medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning. Vi har skabt TEKNIQ’s Garantiordning for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.

Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQ’s Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 30 dage fra forkyndelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen.

Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af el- og vvs-installatører, der er medlem af TEKNIQ.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start