Lysdesign

Professionelt lysdesign skaber de bedste forudsætninger for god og behagelig belysning i dit hjem

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Lysdesign

Loftslampe lyser nedover køkkenbordet

Belysning og lysdesign

Hos ATJ Energi er vi specialister i at installere boligbelysning. Vi tilbyder lysdesign hvor placering, design, funktionalitet og stemning går op i en højere enhed. I tæt dialog med dig sørger vi for, at du får det bedste ud af din bolig ved at få installeret den optimale belysning.

Vælger du at få designet og installeret boligbelysning af et professionelt elektrikerfirma, kan du være sikker på at få en løsning, der får det bedste frem i rummet. Belysning  og indretningen af dit lys, kan være med til at ændre dynamikken i et lokale eller skabe en helt unik stemning. Vi har flere års erfaring som elektriker, og du kan altid forvente kvalitetssikre løsninger, når vi løfter opgaven.

Vi arbejder “i hele huset” og udfører derfor typisk lysdesign i:

  • Køkkener
  • Dagligstuer
  • Gangarealer og foyerer

Hvad er lysdesign?

Lysdesign er en disciplin inden for boligindretning, hvor belysningen i det pågældende rum sørger for at skabe den rette stemning og få de vigtige elementer i fokus. Som lysdesigner optimere vi belysningen i forhold til både det visuelle indtryk såvel som belysningens funktionalitet. I køkkenet skal for eksempel være god belysning ved arbejdsområderne, mens der i dagligstuen ofte benyttes mere dæmpede løsninger i TV-området.

Processen

Når vi laver lysdesigns vil vi ofte begynde med et indledende møde på din adresse, hvor vi sørger for at få afdækket dine ønsker og behov indretning af til belysning. Herefter udvikler vi en række designeksempler – herunder valg af lamper, placering mv.

Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning og herfra står vi for resten; levering, montering og justering.

Skab en god stemning med lysdesign

Lad os stå for lysdesignet i din bolig. Når vi varetager opgaven, sørger vi for alle boligens lysinstallationer har et godt samspil. Som elektrikere kan vi skabe kreative og funktionelle løsninger, som skaber den helt rigtige stemning. I fællesskab med dig finder vi nye og effektive løsninger, som optimerer din boligindretning. Belysning danner rammer om stemningen i dit hjem. Vi lysdesigner både enkelte rum og hele boliger.

Ønsker du at få installeret intelligent belysning og LED-lys, kan vi også stå for dette. Gennem hele projektet er du involveret, og vi sørger for at levere et færdigt resultat efter dine ønsker. Ligeledes kommer vi gerne med ideer og hjælper med at finde en god løsning på baggrund af dine behov.

Kontakt din elektriker for en snak om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan designe lys i din ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder og kommer med et tilbud på en løsning.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start