Elektriker erhverv

ATJ Energi er din foretrukne elektriker til service og reparation af el-installationer i virksomheder

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Elektriker erhverv

Lysdesign i baggård

Specialister i erhvervsinstallationer

Hvis din virksomhed har behov for en elektriker, står ATJ Energi klar til at hjælpe. Hos ATJ Energi får du en autoriseret og professionel elektriker til erhverv. Som et professionelt elektrikerfirma til erhverv arbejder vi med alt fra belysning til produktionsanlæg og sørger for, at alt fungerer, som det skal.

Når du vælger os som din elektriker til erhverv, får du en elektriker, du kan stole på. Vi går op i at levere godt håndværk og tilbyder fleksible aftaler med hensyn til din virksomhed og de ansatte. Med ATJ Energi som din elektriker til erhverv kan du forvente informationsrig rådgivning og en tæt samarbejdspartner. Vi varetager opgaver på blandt andet disse områder:

Hvis du har en opgave, hvor du skal bruge en elektriker til erhverv, som ikke er nævnt ovenfor, så kontakt os endelig. De opgaver, der er nævnt, er kun dem, vi oftest udfører som elektriker for erhverv. Så kontakt os gerne på 42 42 43 32 eller gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi udfører også elektrikerarbejde for private.

Elektriker til erhverv med speciale i energioptimering

Som din elektriker til erhverv, fokuserer ATJ Energi på forebyggende og energioptimerende løsninger. Vi sikrer, at dit erhverv undgår gentagne problemer og reducerer energiforbruget. Som elektriker for erhverv kan vi installere energibesparende belysning, der gavner både miljøet og dit budget.

Hos ATJ Energi prioriterer vi dine behov. Vi lægger stor vægt på ærlighed, åben kommunikation og et effektivt samarbejde. Dette fundament sikrer, at vi fuldt ud forstår dine ønsker og behov. Når du vælger os som din elektriker til erhverv, vil dine ønsker stå i centrum af vores arbejde, så vi sammen kan nå de bedste løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker til erhverv

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvordan vi som elektriker for erhverv kan hjælpe dig og din virksomhed? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på 42 42 43 32, sende en e-mail til kontakt@atj-energi.dk, eller benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre mere om dit projekt og tale om, hvordan vi kan bidrage.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start