Elektriker erhverv

ATJ Energi er din elektriker til service og reparation af el-installationer i virksomheder

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo

Din sikkerhed for kvalitet

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen, certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.

Logo sikkerhedsstyrelsen
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Tekniq/kvalitet logo
Tekniq garanti logo
Logo sikkerhedsstyrelsen

Elektriker erhverv

lysdesign i baggård

Specialister i erhvervsinstallationer

Har du behov for el-service i din virksomhed, finder du hos ATJ Energi en autoriseret og professionel elektriker til erhverv. Med os som dit elektrikerfirma sørger vi for, at alt fra belysning til produktionsanlæg fungerer gnidningsfrit.

Når du vælger os som din elektriker til erhverv, kan du stole på, at du får leveret et godt håndværk. Vi tilbyder fleksible aftaler, og vi tager altid hensyn til arbejdsprocesserne i din virksomhed. Løser vi en el opgave for dig, får du en tæt sparringspartner, som rådgiver hjælper dig med at finde den optimale løsning på din problemstilling. Blandt andet kan vi hjælpe med følgende områder:

Ovenstående er blot et udpluk af de arbejdsopgaver, vi oftest udfører som elektriker for erhverv. Står du har brug for hjælp til en anden type opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os alligevel.

Elektriker til erhverv med speciale i energioptimering

Hos ATJ Energi har vi fokus på at levere løsninger som er forebyggende og energioptimerende, således du undgår tilbagevendende problemer, og du samtidig kan minimere din virksomheds energiforbrug. Vi kan eksempelvis stå for at installere energioptimerende belysning i kontorlandskaber og -domiciler.

Dine behov og ønsker kommer i første række, og vi lægger derfor vægt på at have et godt samarbejde. Gennem en ærlig og gennemskuelig dialog sætter vi os grundigt ind i dine ønsker, og vi forsøger at udføre opgaven, således alle behov tilgodeses.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker til erhverv

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en dialog om din næste opgaven og kommer med et tilbud på den optimale løsning. Du kan kontakte os på enten telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre mere om projektet.

Hvad siger vores kunder?

Nye el installationer

I forbindelse med istandsættelse af min lejlighed, fik jeg anbefalet at bruge ATJ Energi. Jeg skulle have monteret ny tavle og el måler, tilsluttet en masse stikkontakter og afbrydere, trække ny strøm til køkkenet og monteret spots i gangen. Alt dette blev klaret yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Anders og hans svende kan deres kram. Anders selv, kom og arbejde hos mig, altid smilende og med god energi når man åbnede døren. Anders er en rigtig flink og behagelig person, som man kan mærke har styr på tingene og er rigtig god til at vejlede så man får et skræddersyet resultat. Og så går han ikke før at alt bare spiller! Jeg vil til hver en tid anbefale ATJ Energi til andre, da jeg har haft en meget professionel og behagelig oplevelse. Hilsen Nicolai

Nicolai Håndværker.dk

Flytning af el

Fået flyttet el radiatorer og opvaskemaskine fra en lejlighed til en anden lejlighed. Blevet vejledt mht lys i køkken. Fået installeret ventilation i badeværelse. ATJ Energi har udført meget fint arbejde, jeg er blevet godt vejledt mht lys og ventilation, kommer til aftalte tider, hvis de var forsinkede, blev der ringet til mig. Meget fair mht afregning. Anders er en meget sympatisk person. Jeg kan HELT SIKKERT anbefale ATJ Energi og jeg vil kontakte ATJ Energi ved den næste el-opgave jeg skal have udført.

Jette Håndværker.dk

Altid go og hurtig service

Altid go og hurtig service. desuden også pænt arbejde.

Henrik Google anmeldelse

Ny ventilator

Udskiftning af defekt ventilator i badeværelse. Vi fik anbefalet ventilator med fugtstyring som vi er meget tilfreds med. Montering er udført til vores fulde tilfredshed.

Ib Håndværker.dk

Ny udestue

Udskiftning af gammel elektriske installationer. God rådgivning og vel udført arbejde indenfor de aftalte deadlines.

Jean Håndværker.dk

Meget dygtig og professionel

ATJ Energy er meget dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet fra deres arbejde.

Joachim Google anmeldelse

Eltilslutning

Eltilslutning i skab, kabel lagt i vej, tilslutning af ny tavle og ledningsføring til 3 stikkontakter

Jan Håndværker.dk

Elarbejde

Tavler, elmontage, fejlfinding og husarbejde (stik, lamper, etc) Alt arbejde har været af højeste kvalitet til en fair pris. Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders og ATJ

Kjeld Håndværker.dk

Har du brug for en elektriker?

Udfyld formularen, hvis du vil have et tilbud på din elektrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • 30 års erfaring

  • Høj kvalitet

  • God service

  • Korrekt rådgivning fra start