Om ATJ energi

Professionel el-installation for private og erhverv i København & omegn

God service

Specialist i belysning

Fokus på kvalitet

Hvem er ATJ Energi?

ATJ Energi er en lokalt forankret virksomhed beliggende i Brøndby, men vi kører gerne til resten af København & omegn.

Vi udfører en lang række elektrikeropgaver, eksempelvis:

Virksomheden er fra 2010 og bygger på mange års ekspertise og stor faglig stolthed. Det betyder at kvaliteten er i top samtidigt med at prisen er fornuftig. 

Vi er med fra start til slut som kundens højre hånd. Vi rådgiver i projektfasen og hele vejen til enden, for at få det bedste ud af byggeriet som muligt. Dette gør også vores arbejde lettere og sikre at kunden får lige præcis det de ønsker og som de betaler for. Det betyder i sidste ende at vi får nogle tilfredse kunder. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder. Der er ingen opgaver der er for små og ingen er for store.

Vi går meget op i energien og arbejder derfor meget med belysning og andre metoder for at nedbringe energiniveauet. Vi arbejdet meget med den nyeste LED og INDUKTION teknologi og produkter.

Certificeringer og garanti

Autorisation

For at må udføre elarbejde, skal man være autoriseret elinstallatør. Dette giver en sikkerhed for at elinstallationerne er sikre at anvende og ikke udgør risiko for mennesker eller ejendom. En autorisation er tildelt fra SIKKERHEDSSTYRELSEN ud fra nogle forskellige kriterier. 

Uden autorisation er det ulovligt at udføre elektriske installationer. Det betyder at der ikke er nogen forsikring på arbejdet og kunden kan komme til at stå med et problem i tilfælde af fejl og mangler. Hvis man vil være sikker kan man undersøge det HER. 

KLS – sikkerheds og kvalitets sikringssystem

Vi er certificeret af LEKON, der sikrer at vores KLS er up-to-date. Det giver dig en garanti for at vi efter endt arbejde gennemgår installationen inden der sættes strøm på, efter et omfattende testskema. Det sikrer at hele installationen lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav og at installationen ikke udgør nogen fare.

KLS'en sikrer samtidig at virksomheden holdes opdateret på alle de ændringer der eventuelt måtte komme som gør installationen endnu mere sikker. Der er nemlig krav til at vi sørger for uddannelse hele tiden så vi har den nyeste viden omkring elinstallationer og elmateriel.

Medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning. Vi har skabt TEKNIQ’s Garantiordning for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves. 

Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQ’s Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 30 dage fra forkyndelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen.  

Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af el- og vvs-installatører, der er medlem af TEKNIQ.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på el-installation og belysning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen certificeret af Lekon og garanteret under Tekniq.