Referencer

Her på siden kan se nogle af vores tidligere opgaver

Høj service

Overholder aftaler

Specialist i belysning

Belysning i bryggers

Kunden her ønskede noget almen belysning i form af 12V downlights samt noget mere specielt belysning over arbejdsbordet i bryggerset. Der er anvendt 6 stk. downlights 12V i loftet til den almene belysning med tilhørende dæmp. Over bordet blev det til en 1-faset skinne monteret med 5 stk. forskelligt farvet Louis Poulsen Toldbod lamper med forskelligt farvet ledninger. Med skinnen er det meget nemt at ændre placeringen af lamperne og det er muligt at opsætte andre lamper hvis man ønsker det. 

Du kan læse mere om belysning her.

Badeværelse belysning

I badeværelset i kælderen skulle der opsættes noget lys. Da der kun er et mindre kældervindue, er der et stort behov for kunstigt lys. Når det er et badeværelse skal der være nok lys og samtidig den korrekte belysning. Et forsøg med en lille LED strip i loftet over spejlet, viste sig at blive en dårlig løsning. Lyset spredte sig ikke nok og brugeren af spejlet ville skygge for sig selv.

Lys i kældergang og overskuelig tavle

Det er som regel meget mørkt i kældre og det samme gør sig gældende i denne kældergang. Da der ikke var særligt høj til loftet er det begrænset hvor lamperne kan sidde. Derfor ønskede kunden lampeudtag langs væggen for tilslutning af nogle pendler. 
Kunden kom selv med keramikskærmene som fik monteret fatninger og ledninger. Disse glas tillader en del lys i at gennemtrænge og give lys til omgivelserne, samtidig med at der kommer meget lys nedad.  De simple lampeskærme passer utroligt godt med den gamle byggestil, da huset er fra slutningen af 1800'tallet.

En overskuelig tavle gør at den næste der skal lave noget på den kan finde rundt og skal ikke bruge så meget tid. Det viser også vores grundighed i vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på alle typer el-installationer, herunder belysning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

ATJ Energi er autoriseret af af sikkerhedsstyrelsen,  certificeret af Cerfidan og garanteret under Tekniq.